לשיאצו הגעתי במקרה, במשך מספר שנים למדתי ועבדתי באוניברסיטה העברית במחלקה לגיאוגרפיה היסטורית. סיימתי תואר שני והרגשתי שמשהו חסר, שאולי זה לא הכיוון בו אני צריך להמשיך. הבנתי שההתמקדות רק במחקר, במחשבה ובשכל אינה מספקת עבורי. אז לקחתי הפסקה. טיילתי, חוויתי, הרגשתי, והבנתי שאני צריך לעבוד עם אנשים… התחלתי לעבוד בעמותה שעוסקת בשינוי היחס לאנשים עם מוגבלויות ובמקביל התחלתי ללמוד 'זן שיאצו' בביה"ס 'מגע' בירושלים, ביה"ס המתמקד בהכשרת מטפלי זן שיאצו בלבד.
העיסוק בגוף, בתנועה, במגע, היוו דרך חדשה בשבילי. דרך שאין בה קיצורי דרך, התחכמויות ומשחקי מילים. צריך לעבוד יום יום כדי לחזק ולהגמיש את הגוף, צריך לאמן את הידיים והאצבעות לגעת ואת הלב להרגיש…
סיימתי ארבע שנות לימוד ב'מגע', והוסמכתי כמטפל בכיר. בתום הלימודים התנדבתי במשך שנה במרכז לסיוע הוליסטי ע"ש יורי שטרן במתן טיפולי שיאצו למתמודדים עם מחלת הסרטן. לאחר כשנתיים בהם עבדתי כמטפל בשיאצו הבנתי שזו רק תחילת הדרך והשלמתי ארבע שנות לימוד נוספות ברפואה סינית בביה"ס 'ברושים' באוניברסיטת תל אביב. כיום אני פוגש מטופלים באופן פרטי וגם דרך חברות ביטוח רפואי משלים. מגיעים אליי מטופלים בגילאים שונים עם בעיות שונות ומגוונות. החל במטופלים המתמודדים עם מחלות כרוניות קשות כגון פוליו, פרקינסון, חולים אונקולוגיים, פיברומיאלגיה, חולי לב, אלצהיימר, החלמה מניתוחים שונים, ועד מטופלים עם כאבים אקוטיים בעיקר במערכת שריר-שלד. מטופלים רבים מגיעים לטיפול בכדי להתמודד עם בעיות שאנו מכנים נפשיות- רגשיות כגון אינסומניה, חרדות, דיכאון קליני ופוסט טראומה. עם השנים למדתי כי אנשים רבים סובלים מסטרס ותשישות כרונית בשל אורח חיים תובעני ומלחיץ וזקוקים 'לתירוץ' (כאב גופני) כדי להגיע לטיפול. אני משתדל ללמד באמצעות השיאצו והרפואה הסינית כי מותר ואף רצוי לאפשר לגוף ולנפש לעצור, לנוח, להישען ולהירגע.
אני מטפל בקליניקה פרטית ונעימה בשכונת הדר-יוסף בתל אביב (חניה חופשית ברחוב),
חבר ב'אגודה הישראלית לריפוי סיני מסורתי', חבר ב'לשכה לרפואה סינית בישראל' ומרכז את ועדת האתיקה של הלשכה. פעיל בהסדרת העיסוק באקופונקטורה בחקיקה, בישראל.
בין לבין חולק את חיי עם בת זוג, שני ילדים, כלב ידידותי וחתולה נוירוטית. עובד בגינה, מתקן דברים (לפעמים מקלקל), נושם, חי.